En ny mötesplats för dig som gillar jakt, fiske, vildmarksliv & hundar

Jonas i Sälen introducerar nya jakt, fiske & vildmarksäventyr i norra Europas största vintersportområde – Jonas Hunting Experience.

Jonas i Sälen Game Fair – alltid första helgen i juni – är startskottet på en satsning som skall sätta Sälen på kartan för dig och andra jakt, fiske, hund och vildmarksintresserade.

Jonas i Sälen och Jakt- och Fiskegymnasiet, Älvdalens Utbildningscentrum presenterar Jonas i Sälen Game Fair, en ny Jakt & Fiskemässa första helgen i juni på Lindvallens Fäbod. Välkommen till en Jakt & Fiskemässa arrangerad av jägare & fiskare för jägare & fiskare.

Inriktningen på vår mässa har fokus på lärande, man skall bli lite duktigare på sitt intresse efter att ha besökt mässan. Vi sätter också stort värde och fokus på ett hållbart fiske och en hållbar jakt.

Tanken är att mässan skall utvecklas och bli ett självklart startskott för sommaraktiviteter i Sälen. Året om fungerar jonasisalengamefair.se och facebook.com/jonasisalengamefair som samlingsplats och forum för oss som är intresserade av jakt, fiske, hund och vildmark i Sälen och Sälenfjällen.

 

%d bloggare gillar detta: