Gattar – Exclusive, Ledgendary hunting Cabin

Välkommen till Gattar. Gattar är en exklusiv storstuga med 24 bäddar fördelat på 11 unika rum. Gattar är en  unik, legendarisk storstuga i Tandådalen som saknar motstycke i hela Sälenfjällen. Jonas i Sälens måtto är att du som gäst skall kunna vara maximalt utvilad och uppladdad för vildmarksäventyr, jakt och fjällupplever. Därför finns all tänkbar service tillgängliga som tillval för gästerna i Gattar. Nödvändiga transporter, packningshjälp, kock i stugan, trubadur i stugan, upplevelsemiddag på Fäbod, Kalte platte till utomhusjacuzzin och mycket mer. Förutom att Gattar är utrustad med en utomhusjacuzzi så finns också en vedeldad bastu och relax. Konferensutrustning, mycket utrustat kök, lounge med öppen brasa, solaltan mm. Alla sängar är bäddade med sängkläder och dunkläder från Canada Goose. Varje rum är låsbart och unikt:

Gattar, Gattarstigen, storstuga, stay in Sälen, Bo i Sälen, Jonas i SälenGattar, Gattarstigen, storstuga, upplevelsemiddag, fäbodGattarstigen, Gattar, storstuga, Jonas i Sälen, 24 bäddarJonas i Sälen, Gattar, Gattarstigen, Bo i SälenScandinavian Mountains, Sälenfjällen, Gattarstigen, Gattar, Jonas i SälenBo i Sälen, stay in Sälen, storstuga, cabin, all inclusiveJonas i Sälen, Jonas hunting experience, Sälen, SälenfjällenJonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen, Gattar

Gattar, all-inclusive, kock i stugan, storstuga, luxury cabin
LÄS ETT REPORTAGE OM GATTAR I TIDNINGEN LANTLIV.

Gattar, Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen

%d bloggare gillar detta: