Jonas i Sälen Game Fair – Alltid första helgen i juni

Jonas i Sälen tackar alla besökare utbildare och instruktörer för en mycket lyckad helg tillsammans ett extra stort tack till Älvdalens Utbildningscentrum. Nu laddar vi om inför och tar nya tag inför Jonas i Sälen Game Fair 2016.

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, Sälen SälenfjällenJakt och fiskemässa, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens FäbodJonas i Sälen Game Fair, Game Fair, Jakt, fiske, hunddressyrJaktmässa, Fiskemässa, Game Fair, Hunt, Hunting, Jonas i SälenGame Fair, Scandinavian Mountains, Jonas I SälenGame Fair, Jaktmässa, Fiskemässa, Hunting in Scandinavians MountainsJonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, Jaktmässa, JaktGame Fair, Jocke Smålänning, Lindvallens Fäbod, Sälen, SälenfjällenJakt, fiske, hunddressyr, jaktmässa, Game FairHunting in the Scadinavian Mountains, hunt, hunting

%d bloggare gillar detta: