Bli en bättre jägare redan i höst!

Bli en bättre jägare redan i höst med Jonas Hunting Experience! För första gången ges möjlighet till träning och jakt på 3.500 ha jaktmark i Sälenfjällen med guide/kursledare och exklusivt boende. Välj mellan:

fågelhundkurs, ripjakt, skogsfågeljakt, jaga i Sälen
Fågelhundkurs
Jonas i Sälen, hund, hundkurs, föring av hund, älghund, Sälen
Älghundkurs
Jonas Hunting Experience, Jonas Fishing Experience, Jonas i Sälen, visit Sälen, stay in Sälen
Utbildningsjakt

Läs mer:

Fågelhundkurs kursfakta

Älghundkurs kursfakta

Utbildningsjakt kursfakta

Be om offert/intresseanmälan

Scandinavian Mountains, Rip hunt, Ripa, Jonas hunting experienceRipjakt, jaga Ripa, Sälenfjällen, Jonas i SälenÄlgjakt, älg, jakt, jaga, Sälen, Sälenfjällen, Jonas i Sälenutbildningsjakt, älgjakt, jaktkurser, fågelhund, älghundSälen, Sälenfjällen, hunt, hunting, Jonas i Sälen

Hem

%d bloggare gillar detta: