Boka 4-5 juni!

Nu är det dags att boka datumen 4-5 juni 2016 i din kalender för Jonas i Sälen Game Fair – Alltid första helgen i juni på Lindvallens Fäbod. Jonas i Sälen Game Fair är en jakt & fiskemässa för dig som gillar jakt, fiske, hundar och vildmarksliv.

Snart presenterar vi namn på utställare och andra nyheter. För senaste nytt, följ oss på: facebook.com/jonasisalengamefair

Till sajten Jonas i Sälen Game Fair

Läs gärna ett reportage om förra årets mässa på Sälen Guiden.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, gamefair, jakt och fiskemässa, Lindvallens Fäbod, Jonas i SälenGame Fair, Scandinavian Mountains, Jonas I SälenJonas i Sälen Game Fair, Jocke Smålänning, Jaktmässa, JaktJakt, fiske, hunddressyr, jaktmässa, Game FairJonas i Sälen Game Fair, Game Fair, Jakt, fiske, hunddressyrGame Fair, jaktmässa, fiskemässa, jakt och fiskemässa, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Jonas i SälenJonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, gamefair, Lindvallens FäbodJonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, gamefair

%d bloggare gillar detta: