Jonas i Sälen Game Fair 2017

Ett tips! Boka in 3-4 juni 2017 i din kalender. 

Just nu planerar vi för gamefair 2017 – alltid första helgen i juni. Är ni intresserad av att delta som utställare på en av de snabbast växande jakt- och fiskemässorna i en spännande region – Sveriges närmaste fjäll – Sälenfjällen. Kontakta oss redan nu och du har chans till en unik möjlighet att exponera ditt varumärke mot den stora publiken i Sälen i vinter! Kontakta oss här.

Vi kommer snart presentera attraktiva boende och paketpriser. Vi bygger också om vår sajt inför 2017: www.jonasisalengamefair.se Under tiden följ oss på Facebook.

Vi minns jakt och fiskemässan 2016 och det fantastiska vädret med några bilder. Utförligare reportage från 2016 kommer på www.jonasisalengamefair.se under vintern.

Jocke Smålänning, skytteskola, skytte, jaktmässa, gamefair sälen, Sälen, Jonas i Sälen Game FairJonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, jakt och fiskemässasälen, gamefair 2017, första helgen i juni, Sälen, Sälenfjällen, skjuvallJonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, gamefair, jakt och fiskemässa, Jocke Smålänning, Gattar, jaga i Sälen, hunting Sälen, jagen, jagdJonas i Sälen, årets företagare, jakt, hunting, hunt, rifles, shotguns, jagd, elchjagd, moose, älg, älgjakt, jaktlicense, jägarexamenJonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, jaktmässa sälen, företagsjakt, jaktpaket, konferens jakt, Jonas i Sälen, Scandinavian Mountains, SälenJonas i Sälen, Jonas jakt, Jonas hunting, fiskemässa sälen, Lindvallens Fäbod, sportfiske, flugfiske, Scandinavian Mountains, gamefair sälengamefair sälen, jaktmässa sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktstig, jaga i sälen, älgajkt sälen, älgjakt dalarna, Ödemarksjägarnjaktmässa, jaktmässa dalarna, Jonas i Sälen, årets företagare, jakt, hunting, hunt, rifles, shotguns, jagd, elchjagd, moose, älg, älgjakt, jaktlicense, jägarexamenJonas i Sälen, årets företagare, jakt, hunting, hunt, rifles, shotguns, jagd, elchjagd, moose, älg, älgjakt, jaktlicense, jägarexamenjaktmässa, jaktmässa sälen, gamefair 2017, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Sälen, jaga i sälen, älgjakt, Dalarnajaktmässa, jaktmässa sälen, gamefair 2017, Jonas i Sälen Game Fair, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, Sälen, jaga i sälen, älgjakt, Dalarna

Jonas i Sälen, Sälen, Sälenfjällen

%d bloggare gillar detta: