Älgjakt

Älgjakt

Tider & Pris. Läs mer: Resefakta Älgjakt


Premiär! Jonas Hunting Experience erbjuder traditionell Älgjakt i Sälenfjällen – Scandinavian Mountains.

Nära och tillgängligt i Sälenfjällen finns över 3.500 ha fjäll, fjällskog och myrar exklusivt för din jakt – the closest you come – närmare än så kommer du inte.

Jonas i Sälen erbjuder nu dig ett exklusivt älgäventyr. Vi kallar det en till en. Det innebär att du som jägare går ut med hundföraren och får vara med när hunden släpps i jakten på älg. Denna form av jakt innebär att dina chanser till älg ökar avsevärt mer än att sitta på älgpass. När hunden lyckats lokalisera älg börjar det spännande. Hunden ställer älgen med ett stånd skall, du och hundföraren börjar sakta närma er hunden, naturligtvis i rätt vindriktning. Ju närmare vi kommer ju tydligare hörs hundens skall. Slutligen smyger du själv fram i skottposition, viktigt nu är att du har koll på var hunden befinner sig. När du säkerställt hundens position och att älgen är lovlig lägger du an tar ett djupt andetag andas ut och trycker av.

Vi kan även erbjuda dig lockjakt på älg. Denna form är kanske en ännu häftigare upplevelse och lyckas vi locka en älg till skottchans så lovar jag dig att du aldrig kommer att  glömma den upplevelsen. Vi börjar dagen på en hög höjd på fjället för att med kikaren spana av fjällslutningarna efter älg. När vi lokaliserat älg så börjar vi locka på älgen som om allt går som vi vill blir intresserad av våra lockläten och närmar sig oss. Nu du är det spännande, mer säger jag inte utan det måste upplevas.

Mer spännande älgjakt finns inte, det lovar jag dig. Du kommer att jaga med erfarna guider och hundar som kommer att göra sitt yttersta för att du ska lyckas hos oss. Säkerheten är otroligt viktig något som jag och mina guider alltid sätter i främsta rummet. Jag glömde att säga det men vi jagar vi fjällets fot vilket gör att vi har en fantastisk inramning av äventyret.

Tider & Pris. Läs mer: Resefakta Älgjakt

Jonas Hunting Experience Scandinavian MountainsÄlgjakt, älg, jakt, jaga älg, Jonas hunting, Sälen, SälenfjällenÄlgjakt, jakt, älg, jaga älg, jonashunting, Jonas i Sälen, Sälenfjällen

Jonas hunting experience, Jonas i Sälen

Fråga via E-post

%d bloggare gillar detta: