PRO team

Agneta Andersson

Jag heter Agneta Andersson och bor i Örebro län. Efter mitt första möte med Lassie filmerna så visste jag att en hund må jag ha. Jag växte upp i en familj som inte var intresserad av hundar så dröjde det till -90 talet innan jag äntligen blev ägare till min första hund. Det var en liten krokig väg fram till de raser som jag idag har irländsk setter, breton, pointer och jaktcockerspaniel. Jag har alltid haft en flock med hundar runt mig, storleken på flocken har varierat mellan 8-15 hundar.
Jag avlar på rena jaktlinjer då det är jakten som intresserar mig, I min avel försöker jag att få fram exteriört och mentalt sunda jakthundar, som fungerar lika bra på fjäll, fält och skog. Jag värdesätter viltfinnarförmåga, jaktlust, dresserbarhet. Jag jobbar mycket med mina hundar jagar och startar på jaktprov samt utställningar. Meriter från kennel Red Garlic s är svårslagna
Jag har haft lyckan att föra ett antal hundar till pris.
Vunnit NM 2 ggr (norskt mästerskap), placerat mig som nr 2, 4:a i SM, Vintercupen, Skogspokalen, Exitcupen, samt tilldelas ett 50- tal 1 VK premier med stående och stötande hundar likaså har jag fört fram 6 st hundar till jaktchampion och två till NM-vinnare. I listan över jaktprovsmeriter är det tilldelat ett flertal Cert, Cacit i Vinnarklass med ståendefågelhundar.
Meriterna i VM 2014 i Italien är svårslagna, Silvermedalj i Hubertuslag med Red Garlic´s Ubåten Ulf, cockerspaniel förd av mig, , uppfödd avkomma Red Garlic´s Klimp , breton förd av ägaren Mikael Sjölinder, som vann silvermedalj lag för kontentiala hundar, och till slut placerades jag som nr fyra med Red Garlic´s Juici Fruit (irsk setter).

image

Jonas hunting experience, Jonas i Sälen

Mer info kommer snart.

Fråga via E-post

%d bloggare gillar detta: