Kurser

Våra kurser har fokus på lärande, man skall bli duktigare på sitt intresse efter att ha gått en kurs. Vi sätter också stort värde och fokus på en hållbar jakt.

Välj mellan: Älghundkurs   Fågelhundkurs   Utbildningsjakt

Hos Jonas i Sälen har du möjlighet att utvecklas tillsammans med din kanske bästa kamrat, din hund! Oavsett om du jagar eller bara tycker om att uppleva naturen med din hund så kan vi genom våra duktiga kursledare utveckla både dig som hundägare, jägare och hund till att bli ett bättre och mer samspelt team i skogen på fjället. Hos oss har du möjlighet att träna i lätt gången och i lättillgänglig fjällterräng med din fågelhund. Genom att våra marker ligger bra till maximerar vi din tid med din hund och våra kursledare. Du kommer att träffa likasinnade under kurserna men vi arbetar med ett högt kvalitetstänk så några stora grupper kommer du inte att möta men du kommer att möta välrenommerade kursledare som håller i både teoridelar och praktik. På fågelhundskurserna har vi även duvor att tillgå om fåglarna skulle sitta på ett annat fjäll. Att gå en kurs besparar ofta en massa tid och energi för dig och din hund. Låt oss bespara dig och din hund det, låt några av landets bästa hundförare dela med sig av sin mångåriga erfarenhet.

Till: Älghundkurs   Fågelhundkurs   Utbildningsjakt

Jägarexamen är klart men hur kommer jag igång? Låt oss hjälpa dig, alla har vi varit nybörjare någon gång frågor som jaktider, lovliga byten, när kan jag skjuta, vad ska jag använda för ammunition, hur hittar jag i skogen, hur hittar jag viltet när jag inte har en hund, vad gör jag när jag fällt ett vilt ja frågorna är många! Vi har svaren så låt oss hjälpa dig med det praktiska. Nu när examen är klar kan vi ägna oss åt jakten. Vi erbjuder två varianter på utbildningsjaktspaket där den ena jaktpaketet är för dig som vill vara ensam med vår kunniga guide och jaga ripa, skogsfågel och slutligen älg. Du kommer att snabbt kunna kalla dig jägare och vi gör dig till en erfaren jägare på några dagar. Vi kallar det en till en och är nog den enda arrangören som erbjuder detta i Sverige. I Paket nummer två ingår du i en mindre grupp det är i princip samma upplägg som en till en men här kommer du att jaga med flera. Delad glädje är dubbelglädje heter det ju och vi lovar dig en mycket trivsam och avslappnad tid hos oss. När jaktdagen är slut summerar dagen vi runt en gemensam middag troligen har ni lagat den tillsammans med vår viltkock. Det ingår ju även det som du vet! Att bli en bättre jägare och få svar på alla frågor är naturligtvis det centrala under kursdagarna. Du kommer att få jaga med professionella guider och välrenommerade hundar i skogen på fjället.

Till:

Älghundkurs   Älghundkurs kursfakta   Fåhelhundkurs   Fågelhundkurs kursfakta   Utbildningsjakt   Utbildningsjakt kursfakta

Agneta Andersson, fågelhundkurs, hundkurs, Jonas hunting experienceGame Fair, Jaktmässa, Fiskemässa, Hunting in Scandinavians Mountains

Jonas hunting experience, Jonas i Sälen

 

%d bloggare gillar detta: